VATRENI ODGOVOR TRENERA HAJDUKA: Evo što je rekao kritičarima!

FOTO:

Danas se nastavlja HNL deveto kolo, a na rasporedu imamo dvoboj Hajduka i Lokomotive. Susret je najavio Ivan Leko, trener Hajduka.

Odmah na startu presice Leku je dočekalo pitanje o glasinama i raznim špekulacijama koje su prvo počele kružiti Splitom, a potom i cijelom Hrvatskom. Spominju se golemi problemi u svlačionici, pa čak i tučnjava:

“U mojoj svlačionici se ne događa ništa što se ne događa u svim drugim svlačionicama. Ništa! Odnosi su iskreni, kad se dobije slavi se zajedno, kad se gubi tuguje se zajedno. Kaže se svašta, kao na terminu kad igraš za pivo ili pizzu. Ako treba, psuješ i bilo što, ali sutra je novi dan pa ideš dalje. Normalno, ovo je Hajduk pa je sve to na entu. Osobno me veseli što utakmica stiže sutra pa da mi pokažemo u ovom nezgodnom momentu tko se to tuče, tko pljuca i što ja znam”, istaknuo je Leko pa se osvrnuo na teze da je ovako slično bilo i na proljeće nakon što je Hajduk doživio dva uzastopna poraza.

“Što se tiče komentara i usporedbi s proljeće, ovaj zna, ovaj ne zna, to je smiješno. Prije dva tjedna možeš radit neke rekorde, ludilo, netko je majstor, a sad nema pojma. Druga stvar, mi dobivamo zajedno i gubimo zajedno. Mene osobno boli, ali to je zato što imam ekstra emociju, ali to je moj problem jer sam došao raditi u svoj klub pa te boli. Međutim, imam zbog toga i ekstra motivaciju. U nogometu se dobiva i gubi, postoje porazi koji su bolni i manje bolni, ja se slažem da u Velikoj Gorici naša partija nije bila dobra.”

Trener Hajduka je malo podigao glas na pitanje o tome kolika je njegova krivica za dvije izgubljene utakmice u nizu u posljednjim trenucima.

“Na igrače, na trenera, ali… Koja krivica? O čemu pričamo? Imali smo niz od devet pobjeda zaredom, nismo bili puno utakmica primili gol. Je li onda i tada trener bio kriv za to što smo bili i što smo još uvijek prvi? Izgubio si, loše je, ali imaš ekipu za dobiti i ideš dalje. Mi smo prvi, imali smo niz koji je prekinut tako što smo izgubili dvije utakmice kako smo izgubili. Predsjednik je tu, on je mene i doveo ovdje kako me doveo. Ja sam ovdje došao, svi znate moje razloge i što i kako. Ja samo živim svoje ovdje i ne da mi itko kaže da voli ovaj klub više od mene. Izgubi se jedna utakmica, ideš dalje, letiš za ovaj klub. Meni je ovaj klub više nego posao”, pričao je Leko.

Splićani su i dalje vodeća momčad na tablici, a nakon dva vezana poraza traži se pobjeda. Dodajmo kako danas igraju Istra i Gorica u ranijem terminu…

Komentari

komentara

« Povratak