“VEĆ NAM SE SVIĐA OVAJ DEČKO”: Gvardiol priznajem u prvom razgovoru ostavio sve navijače Citya u nevjerici

FOTO:

21-godišnji Joško Gvardiol napokon je kompletirao svoj veliki transfer iz RB Leipziga u Manchester City. Vjeruje se kako su to bili vrlo turbulentni pregovori, a aktualni europski prvak napokon je uspio slomiti njemačkog prvoligaša na pregovaračkom stolu.

Na kraju su neki mediji došli do ukupne cifre od čak 92 milijuna eura s tim da nisu ubačeni dodatni bonusi. Također treba istaknuti kako je to drugi najveći posao u povijesti Manchester Citya, a ispred Joška nalazi se samo veznjak Jack Grealish kojeg su platili čak 117,5 milijuna eura.

A naš reprezentativac praktički odmah prvog dana ostavio je domaće navijače bez teksta. Naime, fanove ‘Građana’ oduševila je činjenica da Gvardiol ne gleda filmove i serije, te da je maksimalno fokusiran isključivo na nogomet. Naravno, takav pristup je odmah naišao na odobravanje pristalica ovog kluba.

Mladi Hrvat očigledno ne gubi vrijeme na spomenuti hobi, te i van terena razmišlja samo o poslu, iako to nije slučaj kod njegove generacije. No, zbog toga je Pep Guardiola naredio da se za ovog 21-godišnjaka u Njemačku otputuje sa cifrom od čak 92 milijuna eura.

Gvardiolov debi se očekuje već za nekoliko dana kada i službeno počinje nove sezona najjače nogometne lige na svijetu.

Komentari

komentara

« Povratak