VEČERNJI LANSIRAO SENZACIJU: Dinamo dovodi spektakularno pojačanje!

FOTO:

Aktualni hrvatski prvak Dinamo Zagreb imao je vrlo čudnovati ljetni prijelazni rok. Tek pred kraj pokušalo se to popraviti, a vrijeme će pokazati jesu li to odradili kako treba.

Ipak, sveukupni dojam mogao bi zaista biti veličanstven ukoliko se realizira transfer koji je lansirao Večernji.hr. Naime, oni ekskluzivno doznaju kako se sprema spektakularan povratak Andreja Kramarića u Maksimir!

Večernji doznaje kako su već odrađeni prvi kontakti s našim uglednim reprezentativcem i članom njemačkog Hoffenheima. Ne treba posebno naglašavati koliko bi ovaj sjajni napadač donio Dinamu u trenucima kada mu je kvaliteta u borbi za prvo mjesto HNL-a posebno potrebna. Problem bi u pregovorima mogla predstavljati samo činjenica da Kramarićeva godišnja plaća u Hoffenheimu iznosi 3,5 milijuna eura.

S obzirom na racionalizaciju potrošnje u Dinamu, to bi mogla biti ključna prepreka. A kakav bi samo napadački dvojac bio Petković – Kramarić. Sigurno jamstvo za ono što Dinamo želi ostvariti u Konferencijskoj ligi i borbi za naslov prvaka s Hajdukom. Andrej Kramarić postigao je 26 pogodaka za hrvatsku nogometnu reprezentaciju u 87 nastupa (ima i devet asistencija), a u čak 14 navrata njegov pogodak bio je ili prvi na utakmici, ili prvi u njoj za Hrvatsku, ili odlučujući.

Zbilo se to i u Erevanu, u kvalifikacijskoj utakmici s Armenijom, u kojoj je Hrvatska slavila s 1:0 pa je Kramarić s tri pogotka sada najbolji strijelac vatrenih u ovom ciklusu. U igračkim je godinama kada još može dati jako puno, veliki je navijač Dinama, purger… Iako svojedobno potjeran iz Dinama, sigurno bi imao motiva svom klubu pomoći u ostvarenju ambicija, a imao bi priliku osvajati klupske trofeje. Možda je zaista došlo vrijeme i za njegov povratak.

Ova priča podsjeća na ono što se u Splitu događa oko priče o povratku Ivana Perišića u Hajduk. Ako se takvo što zaista dogodi, neprocjenjiva je to stvar za brendiranje našeg klupskog nogometa.

Komentari

komentara

« Povratak