ZAR JE TAKO LOŠE BILO? Nećete vjerovati kakvu ocjenu su dobili Rakitić i Coutinho!

FOTO:

Teško je opisati koliko su španjolski mediji razočarani ishodom uzvratne utakmice Liverpoola i Barcelone. Dovoljno je kazati kako su doslovce nagazili Barcelonu, a njihov gnjev možda su najviše osjetili Cutinho i Rakitić.

Vodeći španjolski listovi objavili su dramatične naslovnice, ali najdalje je otišao Sport koji je na crnoj podlozi žutim slovima napisao “Najveća lakrdija u povijesti”.

Sport je kritizirao Valverdea jer ništa nije naučio iz prošlogodišnjeg ispadanja od Rome, a ocjenama je malo i iznenadio. Potpuno neshvatljivo Ivan Rakitić je uz Coutinha jedini dobio najnižu moguću ocjenu, klasičnu “nulu”. Messi i Vidal jedini su dobili koliko-toliko prolaznu “peticu”, a ostatak početne jedanaestorice trojku.

Navijači smatraju kako su upravo Coutinho i Rakitić odigrali posljednju utakmicu za Barcelonu jer ono što su jučer pokazali bilo je nedopustivo. Nekima nije jasno kako će sada ‘Raketa’ uopće potpisati novi ugovor nakon ovog debakla. Kritike također udaraju po Coutinhu, najskupljem pojačanju u povijesti Barceone za kojeg je malo reći da je zaista katastrofalan u odnosu na ono što je pokazivao u dresu Liverpoola.

Brazilac je došao u Barcelonu baš zbog Lige prvaka, a eto, Liverpool će i drugu sezonu zaredom igrati to famozno finale Lige prvaka. I ovog puta bi zaista mogli otići do kraja…

TRANSFER ŽIVOTA: ANTE REBIĆ NIKAD BLIŽE EUROPSKOM GIGANTU!

Komentari

komentara

« Povratak