ZAR NAM ONI MORAJU OBJAŠNJAVATI? Danci iznijeli nevjerojatni podatak u vezi razrušenog Maksimira…

FOTO: Index.hr

Mnoge je iznenadila vijest kako će Hrvatska nogometna reprezentacija utakmicu protiv Danske igrati u Zagrebu, na razrušenom Maksimiru.

Hrvatska se bori za prvo mjesto u skupini i odlazak na Final Four turnira u lipnju, a najveći konkurent upravo je Danska, koja trenutno ima dva boda više. A uoči utakmice dobili smo posve zasluženo bockanje od strane danskih novinara.

Novinari danskog EkstraBladeta stigli su u Maksimir i ostali iznenađeni činjenicom da se istočna tribina neće koristiti. “Ta tribina nije korištena više od dvije godine. Strahuje se da će se srušiti. Postoji opasnost od urušavanja”, rekli su Danci o najvećoj tribini koja je mogla primiti devet i pol tisuća gledatelja prije zatvaranja.

“Bit će paklena atmosfera. Već sam igrao na ovom stadionu i znam da tu navijači stvaraju divlju atmosferu koja nosi hrvatsku momčad. Uživam igrati u takvom ambijentu”, komentirao je danski kapetan Simon Kjaer.

Nije samo u pitanju istočna tribina nego i nas recimo zanima što da se dogodi velika tragedija u Zagrebu. Tko bi odgovarao za tako nešto? Npr. sjećamo se članka s portala Index.hr u ožujku 2019. godine kada su posjetili zapadnu tribinu. Maksimir se i prije potresa raspadao, tribinu drže mreže dok beton pada po ljudima. To je bilo godinu dana prije onog potresa!

U Lijepoj našoj smo vidjeli stotinu puta kako se prvo mora dogoditi nešto loše kako bi ljudi shvatili neke stvari, ali zar nije sramota određene ljude čitati kako danski novinari otvoreno kažu kako postoji strah od rušenja!? Pa kome to treba? Strašno…

Komentari

komentara

« Povratak