ZAR OVAK GOVORI TRENER DINAMA? Evo što je Igor Bišćan izjavio uoči susreta protiv AEK-a!

FOTO:

Hrvatski prvak Dinamo Zagreb sutra igra prvu utakmicu trećeg pretkola kod AEK-a iz Atene, grčkog prvaka. Dvoboj je najavio Igor Bišćan, trener Dinama.

“Čeka nas teška utakmica s ozbiljnim protivnikom. Ekipa im je puna internacionalaca, osvojili su dvostruku krunu u zahtjevnoj grčkoj ligi. To govori o njihovoj kvaliteti. No vjerujemo u sebe, došli smo ostvariti što bolji rezultat kako bismo imali što bolju šansu u uzvratu u Zagrebu”, rekao je Bišćan u uvodu, nakon čega su počela pitanja novinara.

Nakon toga je Bišćan kazao nešto što su mu zamjerili navijači Dinama. Naime, trener Modrih kazao je da je grčki prvak favorit u utakmici:

“Iskusna ekipa puna internacionalaca posloženih u čvrstu momčad, koja je agresivna, organizirana i kvalitetna. Usto, imaju kvalitetne pojedince, osobito Zubera i Garciju u napadu. Neću pogriješiti koga god istaknem. Uz Vidu, koji je jedan od stupova obrane, tu su i ostali tvrdi, disciplinirani igrači.

Rijetko gube kod kuće, kvalitetni su u svim linijama. U svakom trenutku djeluju skladno na terenu, bez praznog hoda u utakmici. Publika će im biti vjetar u leđa, atmosfera je uzavrela i imaju novi stadion, koji će sigurno biti pun. AEK je blagi favorit.”

Komentari

komentara

« Povratak