Zinedine Zidane predviđao mu je veliku karijeru, a danas je konobar: Za sve su krivi konji i žene!

FOTO: Getty

Urugvajski veznjak Fabian O’Neill u Europu je stigao 1996. iz Nacionala. Do 2000. godine nosio je dres Cagliarija, nakon čega je otišao u Juventus, gdje u dvije godine nije ostavio trag.

Zinedine predviđao velike stvari

No, za njega je Zinedine Zidane rekao da je najtalentiraniji igrač s kojim je ikad igrao. Međutim, za O’Neilla je karijera krenula nizbrdo nakon Juventusa. Staru damu je napustio 2002. godine kada je otišao u Perugiju, a prije nego je 2003. objavio kraj karijere bio je još član Calgiarija i Nacionala.

Danas ovaj 43-godišnjak radi u jednom kafiću u Montevideu, te ističe da je potrošio sam novac koji je zaradio kao nogometaš.

“Nemam više ništa. Potrošio sam 14 milijuna dolara, sve što sam imao. Krivi su spori konji i brze žene”, kaže O’Neill kojem nisu bili strani ni alkohol ni noćni provodi.

“Krivica je isključivo moja. Da su mi i ponudili pomoć psihologa, ja bih ju odbio. Bio sam uvijek ponosan i buntovan. Uvijek sam radio što sam htio i uživao sam u tome. Žene su se zaljubljivale u moje pijano partijanersko izdanje, da bi me kasnije pokušavale promijeniti. Ali to nije bilo moguće, nitko me nije mogao promijeniti.”

O’Neill ističe kako se u Juventusu od idola momčadi pretvorio u najgoreg igrača.

“Oko mene bili istinski fenomeni, poput Zidanea. Samo zbog njega sada navijam za Real”, zaključio je Urugvajac.

https://nogometne-vijesti.hr/liga-prvaka/video-pogledajte-sime-vrsaljko-sjajno-asistira-fernandu-torresu/

Izvor: goal.hr

Komentari

komentara

« Povratak