BRUTALNO: GIANLUIGI BUFFON IMENOVAO TRI NAJBOLJA IGRAČA SA KOJIMA SE SUOČIO DO SADA U SVOJOJ KARIJERI!

FOTO:

Čini se da Gianluigi Buffon još uvijek nije odlučio hoće li se oprostiti ili ne na kraju ove sezone. Legendarni vratar se približava svojoj 23 sezoni u najvišem nogometnom rangu u Parmi i Juventusu.

Buffon još jednu sezonu?

Buffon je prethodno izjavio da će se povući, osim ako Juventus ne osvoji Ligu prvaka.

Kao što svi znate, Stara dama je izbačena iz konkurencije u četvrtfinalu, nakon što su primili gol iz penala u posljednjim sekundama protiv Real Madrida – nešto što je toliko naljutilo Buffona da je on poslan na rano tuširanje zbog napada na glavnog suca utakmice.

“Nemam što dodati. Razgovarat ćemo za nekoliko dana, nakon što sam se sastao sa predsjednikom Andreom Agnellijem,” rekao je Gigi kada su ga pitali o budućnosti.

Velika karijera

Kada 40-godišnjak napokon objesi svoje rukavice – bilo da je to ovog ljeta ili za narednih nekoliko godina – s ponosom se može osvrnuti na svoju karijeru.

Tko su najbolji igrači sa kojima se suočio jedan od najboljih na svijetu? Pa, kada su mu postavili to pitanje, Buffon je odmah izmenovao tri igrača.

“Suočio sam se sa nekim velikim igračima, ne mogu se sjetiti svih osim, Messija, Cristiana i Ronalda, koji su sigurno najbolja tri igrača protiv kojih sam igrao tijekom svoje karijere”, odgovorio je Buffon.

Mnogima se neće svidjeti: Hernan Crespo otkrio zašto Messi ne želi Icardija u argentinskoj reprezentaciji!

 

Komentari

komentara

« Povratak