Engleskoj bahatosti nema kraja: Modrić i Rakitić izgledali su kao mrtvaci!

FOTO:

Čim je postalo jasno kako će njihove uzdanice u polufinalu Svjetskog prvenstva igrati s Hrvatskom, engleski su se mediji bacili na „blaćenje“ Vatrenih. U najnovijoj kolumni, bivši engleski reprezentativac prilično je bahato pisao o Hrvatima.

Malo je pretjerao

Bivši engleski reprezentativac Alan Shearer, u novoj se kolumni za BBC bacio na analizu Gordog Albiona i pri tom se prisjetio dobrih starih vremena ponosa i slave. Pri tom je dio kolumne posvetio i hrvatskoj reprezentaciji.

„Engleska je bila smiješna poslije Eura, prije dvije godine, ali više ne. Sada svi znaju tko smo i kako igramo. Prekrasno je promatrati kako ova momčad raste i raste. Mislim da nitko nije mislio da možemo do polufinala, ja definitivno nisam. Ako pobijedimo Hrvatsku, u finalu smo i nevjerojatno je samo to izreći. Fantastičan je osjećaj razmišljati o tome što se sljedeće može dogoditi.“, napisao je Shearer.

Konačno, u dijelu koji je posvetio Vatrenima, legendarni se golgeter poprilično bahato osvrnuo na naše ključne igrače:

„Znamo da Hrvate zabrinjavaju slobodni udarci i korneri, a kada ih gledam, ne vidim razlog zbog kojeg ih se trebamo bojati. Naravno, imaju tehnički talentirane igrače poput Luke Modrića i Ivana Rakitića, ali u produžecima s Rusijom izgledali su kao mrtvaci! Trebamo ih respektirati zbog kvalitete koje posjeduju, ali ih se nikako ne trebamo bojati.“

SVAKA ČAST! Đoković zbog napada srpske javnosti dao odlično objašnjenje zašto navija za Hrvatsku!

Komentari

komentara

« Povratak