HVALA MAJSTORE: Neymar poslao poruku Hrvatima koja će vas oduševiti!

FOTO:

U finalu Svjetskog prvenstva nalaze se Hrvatska i Francuska. U nedjelju će cijeli nogometni svijet gledati taj okršaj, a taj dvoboj bio je dovoljan za inspirativnu objavu brazilskom majstoru, Neymaru…

Podsjetimo, Neymar je s Brazilom ispao u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva. Bolji su bili sjajni Belgijci. No, brazilski majstor uglavnom je pokupio negativne komentare s obzirom da zaista previše voli glumatati na terenu, a navijači to zaista ne podnose. Ali sada je Brazilac ispao veliki gospodin.

Uoči finalne utakmice Neymar je objavio fotografije s Ivanom Rakitićem, s kojim je igrao u Barceloni, te Kylianom Mbappeom, s kojim igra u PSG-u, i poslao im poruku podrške.

“Znam koliko vam je teško bilo doći do finala. Sada uživajte i zabavite se. Vrijedilo je. Jako sam sretan zbog vas dvojice i uzbuđen zbog reakcije navijača u obje zemlje, Francuskoj i Hrvatskoj, koje slave veliki uspjeh. Neću lagati, volio bih biti s jednim od vas na terenu, ali ništa od toga na ovom SP-u. Možda u Kataru… Nadam se da ćete se zabaviti u nedjelju i ne zaboravite da ste, neovisno o ishodu finala, već sada šampioni. Ponosan sam što ste mi prijatelji, a nogometni svijet treba biti ponosan na ovo veliko finale. Sretno!” napisao je Neymar.

Meus amigos @k.mbappe29 e @ivanrakitic … Nós sabemos como foi duro para vocês chegarem até aqui, agora desfrutem e se divirtam, pois valeu a pena. Estou muito feliz por vocês dois e me emociono vendo a reação dos torcedores dos seus países, França e Croácia, comemorando muito este feito. Não nego, gostaria de estar com um de vocês dentro de campo, mas nesta Copa não deu. Ficou para o Catar… Fico aqui na torcida pelo meu "Golden Boy" e pelo meu parceiro de Barcelona. Espero que vocês se divirtam muito no Domingo, sem esquecer que é uma competição e que independente do resultado vocês já são campeões. Que vocês dois levem aos seus companheiros de elenco meu desejo de uma excelente partida de futebol. Tenho muito orgulho de ter vocês como amigos e o mundo do futebol deve se orgulhar dessa grande final. Boa sorte !!

A post shared by Nj 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) on

Komentari

komentara

« Povratak