I izborniku je već prekipjelo: Deschamps Griezmannu dao ultimatum!

FOTO:

Trakavica oko prelaska Antoinea Griezmanna iz Atletico Madrida u Barcelonu ne jenjava. Na žalost, cijela priča ima i negativnu stranu.

Izbornik je ljut

Potencijalni transfer Antoinea Griezmanna u Barcelonu nikako da se realizira, ali niti konačno opovrgne. Ateltico nudi pravo malo bogatstvo za ostanak no ideja o igranju u Barceloni Francuzu je, očito, itekako intrigantna. Na žalost, čini se da je Antoine vrlo neodlučan…

Cijela situacija ne bi bila toliki problem da nas od Svjetskog prvenstva ne dijeli tek još koji dan. Izbornik francuske reprezentaciji iznimno je zabrinut za motiviranost i fokusiranost Griezmanna, s obzirom na veliku odluku, čije donošenje stalno odugovlači. Plus, ni mediji nisu blagi prema mladom napadaču i dodatno mu stvaraju presing.

Izvori iz francuske reprezentacije javljaju kako je izbornik Didier Deschamps sinoć ozbiljno razgovarao s Griezmannom oko njegove budućnosti, ali i trenutnog angažmana oko reprezentacije. Francuski strateg je ljut jer smatra kako cijela situacija oko transfera negativno utječe na Griezmanna, ali i na ozračje u reprezentaciji. Antoineu je tako dao dva dana da odluči ostaje li u Atletico Madridu ili prelazi u Barcu. U suprotnom, uslijedit će sankcije, između ostalih i izostanak iz početne jedanaestorice na Mundijalu.

MISLILI STE DA LANZINI NIJE KLJUČAN? Pogledajte reakciju Messija i suigrača na njegovu ozljedu! Otpao još jedan igrač…

Komentari

komentara

« Povratak