PA KAKVE SU TO AMBICIJE: Dinamo ostaje bez ponajboljeg igrača jer ga želi veliki talijanski klub?

FOTO:

Armin Hodžić u drugom dijelu prošle sezone bio je jedan od najboljih igrača, a nakon polusezone iz snova mogao bi napustiti Dinamo.

Lazio zainteresiran

Talijanski mediji javljaju da je za bosanskohercegovačkog napadača zainteresiran Lazio, koji u njemu vidi nasljednika za srpskog napadača Filipa Đorđevića.

Ne spominje se visina odštete, ali teško je vjerovati da bi se Dinamo odrekao prvog napadača za manje od pet milijuna eura. Hodžić je prošle sezone postigao 21 pogodak u 35 utakmica.

Gdje su ambicije nestale?

Modri su najavljivali kako će Dinamo opet izgledati moćno te kako će napasti dvostruku titulu. Odlaskom Hodžića puno toga bi se promijenilo u ambicijama kluba iz Zagreba. Rijeka je svoje transfere već obavila, čak se i Hajduk pojačava, ali u Dinamu se to sve nekako odvija u tišini.

Još se u Maksimiru ne zna tko će doći. Netko hoće, tako kažu, treba popuniti poziciju zadnjeg veznog. A nije završila ni priča oko Islanđanina Gunnarssona. U Maksimiru i dalje vjeruju da je to ostvarivo, navodno je u svemu veći problem Cardiff nego sam igrač, velški klub ga ne želi pustiti za mali novac, pitanje je koliko Dinamomože platiti.

Također se spominju igrači Lorienta, Cafu i Wakaso.

Propali posao

Bio je u optjecaju donedavno i Samaba Sow, Malijac iz Kayserispora, koji je već bio u Zagrebu na liječničkom pregledu, pa na kraju nije odjenuo modri dres.

KAKAV CAR: Mario Mandžukić oduševio svoje fanove i napravio sjajnu stvar za naš turizam!

 

Komentari

komentara

« Povratak