BREAKING: Napadnut jedan od najpoznatijih hrvatskih sudaca!

FOTO: Pixsell

Sinoć je u Sinju napadnut sudac iz prve hrvatske nogometne lige, javlja Index.hr. Riječ je o riječkom dijeljitelju pravde, Ivanu Bebeku. Dogodilo se to što je odsudio dvoboj Hajduka i Lokomotive, poslije toga je izašao u noćni klub u Sinju.

Prvo mu je skupina muškaraca dobacivala u diskoteci nakon čega je Bebek tražio pomoć od zaštitara kako bi zaštitio njega i njegovo društvo. Grupa ljudi se nakon toga smirila, no čim je izašao iz noćnog kluba i krenuo prema parkingu, napadnut je s leđa.

Nakon toga je završio na podu, primio nekoliko udaraca pa su počinitelji odmah zatim pobjegli u nepoznatom smjeru. Neslužbene informacije govore da je Ivan Bebek tokom dana prijavio napad na policiji, više informacija će se znati nakon što se provede istraga.

Inače, Bebek je imao i prije neke neugodnosti, poslije utakmice Brage i Fenerbahcea praktički je protjeran iz Turske. Koliko je „sjajno“ sudio govori i činjenica da mu Turci prijete smrću ukoliko se vrati u njihovu zemlju.

Dalmacija očito nije sigurno i sretno mjesto za hrvatske suce, ranije su nekoliko puta bili napadani nakon utakmica Hajduka.

DOSTA JE VIŠE MRŽNJE: SRBIN, KOJI JE KAPETAN U ZRINJSKOM, PREKRASNOM IZJAVOM ODUŠEVIO REGIJU!

SPREMA SE VELIKI TRANSFER? Ronaldo otkrio sljedeću destinaciju?

DEBI IZ SNOVA: EVO KAKO JE SLAVEN BILIĆ ODRADIO PRVU UTAKMICU KAO TRENER WEST BROMWICHA!

Komentari

komentara

« Povratak