BREAKING NEWS: Veliki potres u Hajduku! Jedan od ključnih ljudi napustio klub!

FOTO:

Hajduk je jučer svladao Dinamo u velikom derbiju ali izgleda kako je dan poslije stigao pravi šok. Prije nekoliko trenutaka gotovo svi hrvatski mediji prenijeli su vijest kako je predsjednik Hajduka, Marin Brbić, podnio ostavku!

“Podnosim ostavku na mjesto predsjednika Uprave HNK Hajduk. To je moja moralna obveza jer nismo uspjeli ostvariti obećani rezultatski cilj u ovoj sezoni, a to je mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka” rekao je predsjednik Brbić te istaknuo:

“Klub neću napustiti odmah već kada se steknu uvjeti za to, jer iz odgovornosti prema Hajduku ne smijem i ne želim dopustiti da bude obezglavljen, imajući u vidu važnost održavanja stabilnosti poslovanja i funkcioniranja Kluba.”, prenosi izjavu Slobodna Dalmacija.

Podsjetimo, Brbić je jasno dao do znanja kako Hajduk mora osvojiti to drugo mjesto koje bi ih odvelo u kvalifikacije za Ligu prvaka. No, dolaskom Tudora ipak nije došao taj pomak koji se tražio jer se Splićani sada nalaze na očajnom petom mjestu, a do kraja prvenstva ostalo je još samo dva kola.

Inače, još nije poznato hoće li klub napustiti i trener Igor Tudor. Naime, navijači su jako razočarani zbog očajnih rezultata, ali i jako loših igara. Sam trener je izjavio kako će otići iz kluba ukoliko Hajduk ne bude na drugoj poziciji.

RUSIJA, ITALIJA, TURSKA? NE, MANDŽUKIĆ JE OBJAVIO GDJE JE DOŠAO I SRUŠIO INSTAGRAM

KEK NA KORAK DO DINAMA: Slovenci otkrili koliko mu nudi Dinamo!

TO JE PRAVI TRENER: KEK DOLAZI U ZGREB, A EVO ŠTO JE PRIJE DVA DANA REKAO O DINAMU!

SLUŽBENO: Stigla odluka u vezi Man. Citya i Lige prvaka!

Komentari

komentara

« Povratak