ČUDESAN PODATAK, OLMO UŠAO U DRUŠTVO ŠPANJOLSKE LEGENDE: Samo je igraču Dinama i njemu to pošlo za rukom!

FOTO:

Dani Olmo postao je tek drugi Španjolac koji je dospio u reprezentaciju bez iskustva igranja u La Ligi. Prije njega to je jedino uspjelo Cescu Fabregasu. Veznjak je, slično kao i Olmo, iz Barcelonine akademije otišao u drugu zemlju, točnije u Arsenal. Tamo je postao senior, i potom zaslužio poziv u reprezentaciju. (net.hr)

“Kada sam otišao u Hrvatsku cilj mi je bio postati nogometaš i potom reprezentativac. U početku nije bilo lako, ali sam radom i predanošću to uspio postići”, rekao je Olmo na konferenciji za novinare. Potom je opisao trenutak kada je doznao da je dobio poziv.

“Bio sam na treningu kada je to trener iznio pred cijelom momčadi. Nisam to očekivao. Svi su mi čestitali. Bio je to poseban trenutak”, kazao je Olmo, a kako je to izgledalo možete pogledati OVDJE.

“Prvi susret sa suigračima? Svi su bili prijateljski naklonjeni. Dočekali su me otvorenih ruku. Jako sam sretan kako su me primili”, poručio je. Novinari su ga pitali o interesu koji je Hrvatska pokazala za njega.

“Istina je da su pokazali interes za mene, ali sam im jasno dao do znanja što želim, a to je španjolska reprezentacija. Na kraju sam to uspio ostvariti. Lani sam bio s mladom reprezentacijom na Euru i sada sam jako sretan”, naglasio je.

Robert Moreno je čovjek koji ga je prvi pozvao u reprezentaciju.

“Rekao mi je da budem svoj i da radim što sam radio u klub i u mladoj reprezentaciji. Zato sam tu. Pretpostavljam da me pozvao zbog toga kako igram. Pratili su me”, završio je.

PREKRASNA GESTA: ČONDRIĆ I LIVAKOVIĆ KUPILI AUTO LEGENDARNOM TRENERU GOLMANA!

GRANDE LUKA: Modrić u Monaku dobiva nagradu koju nemaju ni Messi ni Ronaldo

KOVAČ IPAK NIJE KRIV: ROBERT LEWANDOWSKI OTKRIO NAJVEĆI PROBLEM BAYERNA!

Komentari

komentara

« Povratak