DALIĆ I PERIŠIĆ NAJAVILI VELIKO FINALE: Evo što su poručili Španjolcima!

FOTO:

Sutra je finale trećeg izdanja Lige nacija koje će igrati Hrvatska i Španjolska. Veliku utakmicu iz hrvatskog tabora najavili su izbornik Zlatko Dalić i zvijezda Ivan Perišić.

“Bit će sigurno teška utakmica. Španjolska ima veznjake koji su najbolji na svijetu, ali kad pogledate naše, naših prvih 11 i onih koji su na klupi, nemamo straha. Znamo da ćemo odigrati dobru utakmicu”, rekao je Perišić u najavi susreta.

“Svi su zdravi, svi su spremni i dobro i na sve može računati u finalu. Velika utakmica. Vidjet ćemo hoćemo li što mijenjati. Napravit ćemo analizu protivnika još jednom, no ne sumnjam da ćemo dati maksimum. Vidjet ćemo hoće li to biti dovoljno za prvo mjesto. Želimo uživati u nogometu i finalu”, rekao je Dalić.

“Pripremit ćemo se na najbolji način. Analizirali smo suparnika, napravit ćemo to ponovno večeras i bit ćemo spremni”, dodao je Perišić. “Nadamo se da ćemo riješiti utakmicu u 90 minuta, no naviknuti smo na produžetke, u njima se osjećamo moćno. Što se penala tiče, vježbali smo ih i ako dođe do njih bit ćemo spremni”, istaknuo je Perišić.

“Potrošili smo se u utakmici s Nizozemskom, no puno smo puta dokazali da se možemo vratiti. Ako dođe do produžetaka, bit ćemo spremni. Vjerujem u naše igrače i reprezentaciju”, dodao je Dalić.

Dodajmo kako će to biti jubilarni deseti međusobni susret Hrvatske i Španjolske. Vatreni su upisali tri pobjede, dok je Španjolska slavila pet puta. Remi smo gledali samo jednom. Najznačajnija pobjeda Hrvatske svakako se dogodila na Euru 2016. godine kada smo dobili ‘Furiju’ u skupini. Španjolci su nas potom dvije godine kasnije u prvom izdanju Lige nacija ponizili s visokih 6:0.

Za najbolje analize kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak