DINAMO IPAK NE DOVODI FRIGANA: Evo koji klub radi na njegovom dovođenju!

FOTO:

Nije tajna da Igor Bišćan želi dovesti Matiju Frigana u svoj Dinamo, ali problem je očito u cijeni pa tako mjesecima čitamo o natezanju na relaciji Rijeka – Zagreb.

Sve je počelo pred kraj zimskom prijelaznog roka kada je odjeknula vijest da je napadač Rijeke sve dogovorio s Dinamom, ali je na kraju cijeli posao ipak propao. Frigan je ostao u Rijeci za proljeće i nije pogriješio s obzirom da je redovito zabijao te je bio ponajbolji igrač kluba. Priče su se nastavile i tijekom drugog dijela sezone pa se tako špekuliralo da će Dinamo poslati neke igrače u Rijeku kako bi Riječani smanjili cijenu Frigana, ali uzalud.

Iz SAD-a sada dolaze friške vijesti po pitanju Frigana. Naime, New York City F.C. je na korak do dovođenja Frigana! NYCFC Source, portal specijaliziran za zbivanja u tom klubu, javlja da je posao pri kraju i da će Frigan doći u New York čim se klubovi dogovore oko odštete. Također napominju da dogovor nije daleko.

To bi značilo da će Dinamo izvisiti za Frigana kojeg pokušava dovesti već mjesecima, ali nije voljan platiti ogromnu odštetu koju Damir Mišković i Rijeka traže za svog igrača. Dugo se pričalo o svoti od šest milijuna eura, a zasad nije poznato oko kojeg bi se točno iznosa trebali dogovoriti Rijeka i Amerikanci.

20-godišnji Frigan je prošle sezone postigao 14 golova u prvenstvu te je dodao još jedan u Kupu.

Za analizu utakmice Engleska – Portugal kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak