DOGODILO SE ČUDO: Hajdukovci masovno kritiziraju Marka Livaju…

FOTO:

Hajduk Split neočekivano je izgubio u sklopu osmog kola kod Gorice. Bijeli su imali 0:1 sve do 87. minute, a onda su opet pali u samom finišu utakmice kada se dogodio veliki preokret Gorice.

Gosti su poveli u 62. minuti zahvaljujući pogotku braniča Zvonimira Šarlije, a Gorica je preokrenula rezultat pred kraj utakmice. Za 1:1 pogodio je Dino Štiglec u 85. minuti, a pobjedu domaćinu donio je Ante Matej Jurić u drugoj minuti sudačke nadoknade drugog poluvremena.

Za Hajduk je ovo drugi poraz u nizu (prošlo kolo kod kuće izgubili od Istre 0:1), a ono što je zanimljivo da u moru kritika nije bilo poštede ni za kapetana Marka Livaju! Naravno da je upravo on glavni razlog zašto je Hajduk posljednje dvije sezone završavao sa osvajanjem Kupa, ali u ovoj sezoni se očekuje titula. Ovo su samo neke od kritika:

“Livaji svaka čast na svemu dosad. Lik je legenda, ikona, sve… Ali samo stati u napadu i mahati rukama na suigrače može ego tip i nitko drugi. Igra se za ekipu, ne za individualce i samog sebe. Markane, uozbilji se! Nisi Bog!”

“Hajduk je postojao prije Livaje, a postajat će i nakon Livaje… Niste smjeli dozvoliti da postane veći od kluba iako je odličan igrač, ali to se jednostavno ne smije dozvolit. Sportski i iskren pozdrav.”

“Pa Livaja nije danas prošetao 500 metara,krovinović nije za omladinca iz gornje vrbe”

“Sami ste ga pretvorili u Boga debila. Dali mu kapetansku traku, narcisu koji toliko živi za klub da je sve deblji.”

Komentari

komentara

« Povratak