DRAMA U 88. MINUTI: Hrvatska doznala posljednjeg potencijalnog protivnika!

FOTO:

Dramatičnu utakmicu večeras su odigrali Portugal i Španjolska u sklopu šestog kola Lige nacija. Španjolci su slavili 0:1 zahvaljujući pogotku Alvare Morate u 88. minuti. Taj pogodak ujedno je donio i plasman na završnicu Lige nacija.

Španjolcima će to biti drugi put da igraju Final Four, a u trećem izdanju tamo ih čekaju Nizozemska, HRVATSKA i Italija. Zanimljivo, ni jedna od navedenih reprezentacija nije osvojila to natjecanje. Hrvatska debitira na završnici dok su Španjolci i Nizozemci bili najbolje drugoplasirani. Talijani su zasad najbolje ostvarili osvajanjem trećeg mjesta.

A Portugal će možda biti najveći gubitnik trećeg izdanja. Naime, Cristiano Ronaldo i društvo samo nisu smjeli izgubiti od Španjolske, i to na svom terenu. Međutim, ukazao se Alvaro Morata i tako vratio Španjolsku na prvo mjesto.

Završnica će se igrati između 14. i 18. lipnja, a format je takav da se igraju dvije polufinalne, jedna finalna utakmica te susret za treće mjesto, sve po nokaut sustavu. Isto tako treba istaknuti kako još uvijek nije poznato kada će se održati ždrijeb, ali, to će se gotov pa sigurno dogoditi početkom prosinca. Naime, prve dvije inačice Lige nacija upravo su vidjele ždrijeb točno trećeg prosinca.

Domaćin trećeg izdanja će prema svemu sudeći biti Nizozemska…

Komentari

komentara

« Povratak