DVA VELIKA BORCA: Sinoć se dogodila jedna od najljepših priča u povijesti Europske lige!

FOTO:

Kuglice na ždrijebu Europske lige spojili su Eintracht iz Frankfurta te talijanski Lazio. Sinoć su Rebić i suigrači slavili protiv Badelja i ekipa 4:1, no to je manje bitno u ovoj priči.

Na terenu su se našli Frankfurtov stoper Marco Russ i Lazijev Francesco Acerbi, veže ih činjenica da su obojica pobjedili rak testisa!

Kada se to dogodilo nogomet je naravno pao u drugi plan, važno je bilo proći kemoterapije, ostati živ i pokušati nastaviti normalan život. No, ova dvojica majstora vratila su se na vrhunsku razinu i zaigrali jedan protiv drugog.

„Kad si bolestan, trebaš ostati pozitivan. Nemaš drugu šansu, trebaš stvoriti pozitivnu atmosferu oko sebe i obitelj ti treba pomoći boriti se s bolešću. Nisam znao hoću li se moći vratiti u profesionalni nogomet, samo sam htio ostati zdrav.“ – izjavio je Acerbi.

Nedugo nakon toga se vratio treninzima te uspio debitirao za talijansku reprezentaciju 15 mjeseci nakon završetka liječenja.

„Sve smo prolazili kroz humor, to je bio naš način kako se nositi s kemoterapijom, a to je puno pomoglo u posljednjim tjednima borbe“ – rekao je 33-godišnji Russ.

Kapetan Eintrachta već je prije bio upoznat sa Acerbijevom pričom, nakon susreta ova dvojica beskomprisnih boraca su razmijenili dresove.

„Vidio sam priču i drago mi je igrati protiv kluba poput Lazija, no još će mi draže biti upoznati njega. Nakon sve drame, sudbina nas je spojila i sad ćemo razmijeniti dresove nakon utakmice.“

Dinamova zvijezda nakon velike pobjede: Ostajemo na zemlji, nema razloga da poletimo!

TURCI NUDE SENZACIJU: Legendarni menadžer Arsenala se vraća i to na vruću klupu!

Komentari

komentara

« Povratak