EDIN DŽEKO: „Hvala Bogu pa su nagradu za igrača utakmice dali meni, a ne Brozoviću!“

FOTO:

Inter je sinoć pobijedio Šahtar s 2:0, a junak talijanske momčadi bio je Edin Džeko. Nakon utakmice, BiH reprezentativac se našalio s hrvatskim suigračem.

Šaljivdžija Džeko

Edin Džeko je Interu donio bitnu pobjedu nad Šahtarom. Naime, BiH reprezentativac je pogađao u 61. i 67. minuti susreta. Drugi gol Intera namjestio je Ivan Perišić, a cijeli susret za Inter odigrao je i Brozović.

Džeko je proglašen igračem utakmice, a nakon utakmice je iskoristio priliku da se našali s Marcelom Brozovićem.

„Hvala Bogu pa su nagradu dali meni, a ne Brozoviću, tako da je mogu dati svom sinu.”, izjavio je 35-godišnji Džeko.

Objasnio je i strategiju Intera u ovoj utakmici:

„Trener nam je rekao da zatvorimo vezni red jer oni uvijek vole igrati unutra. Lautaro i ja smo zatvarali centralni dio terena i generalno smo radili veliki pritisak. Mogli smo postići još gol ili dva nakon ukradenih lopti, ali golman je imao sjajne obrane. U prvom poluvremenu nismo zabili, ali trener nam je rekao da budemo strpljivi.”

Džeko je od svog  dolaska u Inter, u kolovozu već zabio 10 golova u 18 nastupa.

„Inter me doveo da zabijam golove. Lijepo mi je s prvacima, oni su prošle godine pokazali svoju vrijednost. Uvijek pokušavam dati najbolje od sebe, a kada pobijediš, onda si još sretniji. Naučio sam da nikada ne smiješ odustati jer, kada spustiš glavu, onda ćeš napraviti još grešaka. Nisam znao da imam 50 golova u Europi, nadam se da ću zabiti još golova za Inter”, izjavio je sjajni napadač.

Komentari

komentara

« Povratak