GOAL TVRDI: Lionel Messi dosad dobio samo jednu ponudu!

FOTO:

Argentinski velikan, Lionel Messi, još uvijek ne zna gdje će igrati sljedeće sezone. Njegov ugovor s PSG-om traje do ovog ljeta, ali već od prvog siječnja imao je pravo pregovarati s bilo kojim klubom na svijetu.

Nije tajna kako je jedan od najboljih nogometaša na svijetu razočarao Parižane jer su ga ipak doveli u klub kako bi se napokon dočepali Lige prvaka. Međutim, otkad je Messi došao u Pariz, oni su dva puta zaredom ispali u osmini finala Lige prvaka. Navijače čak ne zanima što su s druge strane bili Real Madrid odnosno Bayern Munchen.

A sada se svi pitamo gdje će Argentinac nastaviti karijeru. Ugledni nogometni portal Goal.com danas je objavio da Messi na stolu ima jednu službenu ponudu. U pitanju je novi ugovor s PSG-om!

Parižani su napisali ugovor za još godinu dana suradnje i predstavili ga Messiju, ali zasad ni Argentinac ni njegovi zastupnici nisu dali nikakav odgovor. Još davno se znalo kako Lionel ima razne ponude iz američkog MLS-a, ali i iz Saudijske Arabije gdje se nalazi njegov veliki rival Cristiano Ronaldo. No, Messija želi Al Hilal.

Prema kladionicama čak postoji velika šansa da Messi napravi senzacionalni povratak u Barcelonu, jer to je ono što sanjaju navijači katalonskog diva…

Komentari

komentara

« Povratak