GOLEMI UDARAC ZA DINAMO: Na Poljudu bez jednog od ključnih igrača!

FOTO:

U nedjelju s početkom u 18:00 imamo novi veliki derbi između Hajduka i Dinama, a ovog puta će se igrati na Poljudu.

Što se tiče stanja na tablici, Hajduk derbi dočekuje na prvom mjestu, a Dinamo (koji ima susret manje) je treći sa svega dva boda manje. Pobjednik derbija kolo će završiti na prvom mjestu, a možda više od samih bodova trijumf u nedjelju psihološki bi podigao ekipu koja bi uzela sva tri boda.

Hajduk nekih većih problema s ozljedama nema i za očekivati je da će Ivan Leko u nedjelju izaći s najjačim snagama koje ima, dok s druge strane Sergej Jakirović, kako stvari stoje, na Poljudu neće moći početi susret onako kako bi želio, prenose domaći mediji.

Naime, gotovo je sigurno da Stefan Ristovski neće moći zaigrati na derbiju, a njegov izostanak bit će ogroman hendikep za ambicije Dinama. Premda je po vokaciji desni bek, Ristovski jednako dobro može igrati u sredini obrane, a koliko je koristan na toj poziciji, pokazao je u posljednja dva susreta s Hajdukom.

Dinamova liječnička služba je pokušala sve da Ristovski bude spreman za derbi, ali kako se doznaje, od toga neće biti ništa pa će se Jakirović morati odlučiti za drugo rješenje u srcu zadnje linije.

Komentari

komentara

« Povratak