GRCI SE NASTAVLJAJU SRAMOTITI: Evo koji potez je duboko razočarao Dinamo!

FOTO:

Glavni ljudi iz grčkog prvaka AEK-a iz Atene prema svemu sudeći ne žele apsolutno ništa imati s hrvatskim prvakom, Dinamo Zagrebom.

Naime, Sportske novosti pišu kako su čelnici kluba iz Maksimira pozvali Grke na zajedničku večeru kao što se to godinama radi s europskim gostima. Međutim, iz AEK-a su poručili da odbijaju Dinamov poziv! Grci ne žele sjesti s Dinamom za isti stol. Dakle, sve je jasno, AEK ne želi nikakve kontakte s modrim klubom osim službenih, potrebnih za organizaciju utakmice.

Takav potez grčkog kluba je zapravo novi pritisak na zagrebački klub, vjerojatno i najava kako će se prema Dinamu odnositi u Ateni. Modre na uzvratu očito očekuje pravi pakao ne samo na terenu, nego i negostoljubivost na svakom koraku.

Grčki prvak AEK u Zagreb dolazi u ponedjeljak, u maksimirskoj press-dvorani imat će press-konferenciju u 18.30 sati, a pola sata kasnije će odraditi trening na glavnom terenu. Dinamo će, pak, presicu imati u 13.00 sati, a u 19.30 sati trenirat će na Hitrec-Kacijanu.

Zanimljivo, za dolazak na maksimirsku utakmicu u utorak, kako doznaju SN, akreditirala su se samo dva grčka novinara, te još dvojica koja rade za televiziju. Očekivao se mnogo veći odaziv grčkih kolega, ali očito su sva ova zbivanja imala utjecaj i na njihov dolazak u metropolu.

Za najbolje analize kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak