HOĆE LI NAVIJAČI DINAMA OVOG PUTA POSLUŠATI? Pogledajte što je Dinamo upravo objavio!

FOTO:

Dinamo je u prvoj utakmici play-offa Europa lige na Maksimiru pobijedio Spartu 3:1 i stigao na korak do skupina tog natjecanja. Uzvratna utakmica igra se u četvrtak, a hrvatski prvak pred nju uputio je apel svojim navijačima.

Dinamo je prije osam dana obavijestio javnost da je UEFA donijela odluku o privremenoj zabrani prisustva njegovih navijača na gostujućim utakmicama klupskih natjecanja do kraja sezone 2023/24. Sve to kao posljedicu zbog incidenata koji su se dogodili prije odgođene utakmice trećeg pretkola Lige prvaka između AEK-a i Dinama u kojem je ubijen jedan grčki navijač.

Dinamo priopćenje pred uzvrat sa Spartom prenosimo u cijelosti:

“GNK Dinamo u nastavku donosi važne informacije uoči uzvratne utakmice play-offa UEFA Europske lige u gostima kod Sparte Prag. Podsjećamo kako je krovna europska nogometna organizacija UEFA donijela odluku kako gostujućim navijačima neće biti dozvoljen ulazak na stadion.

Iz tog razloga upućujemo molbu i apel navijačima Dinama da se pridržavaju pravila, poštuju odluku UEFA-e i ne putuju u češku prijestolnicu. Klub ističe svoju predanost sigurnom i pozitivnom okruženju te se zahvaljuje na razumijevanju i podršci svih svojih navijača.”

Komentari

komentara

« Povratak