IGOR BIŠĆAN OTKRIO LOŠU VIJEST UOČI AEK-A: “On nije u najboljem stanju….”

FOTO:

Trener Dinama, Igor Bišćan, danas je odradio presicu na kojoj je najavio sutrašnji uzvratni dvoboj protiv grčkog prvaka AEK-a koji se igra u Ateni.

“Sve je jasno, čeka nas jako težak izazov, težak zadatak. Moramo pobijediti, želimo pobijediti. Vjerujemo u sebe, idemo se baciti na glavu i dati maksimum i vjerujemo da će to biti dovoljno za pobjedu i prolaz”, rekao je u uvodu pa potom nastavlja:

“Igrao sam na drugačijem stadionu, ne znam koliko je realno usporediti. Znam što je stadion tog tipa i kakva je atmosfera na takvim utakmicama, jasno je da će biti pakleno i da će biti ekstra vruće, ali idemo probati izaći iz tog vulkana uzdignutih ruku.”.

Novinare je zanimalo zdravstveno stanje Martina Baturine koji je u prvoj utakmici tek ušao kao zamjena:

“Nije u najboljem stanju, prati ga nekakva viroza, temperatura, pomalo trenira i vidjet ćemo. Nadam se da će Mišić i Špikić biti spremni, tek ćemo sad na treningu vidjeti kakvi su.”. Na kraju presice Bišćan se dotaknuo pada njegovih igrača u drugom dijelu:

“Analizirali smo, svaka momčad pada drugo poluvrijeme, zato postoje zamjene. Nisam siguran da možemo ići u tom smjeru da smo pali fizički, oni su se nametnuli u drugom poluvremenu. Da je u pitanju pad fizičke spreme dogodio bi se od 60. ili 70. minute, ali oni su krenuli jako odmah od početka drugog poluvremena. U prijašnjim utakmicama nisam osjetio pad, osim u prvoj utakmici s Hajdukom, u Superkupu. Fizička sprema nije problem.”.

Komentari

komentara

« Povratak