IMATE LAVLJE SRCE: Fotoreporter koji je zabilježio povijesni trenutak Vatrenih poslao lijepu poruku!

FOTO:

Svi se još sjećaju simpatičnog fotoreportera iz Rusije, Yurija Corteza, čovjeka koji je ovjekovječio veliko slavlje nakon Mandžinog gola Englezima. Djelatnik velike novinske agencije AFP-a je završio na podu usred izljeva emocija i slavlja naših nogometaša ali se odlično snašao i uhvatio fotografije za povijest.

Sudbina je opet spojila Hrvatsku i Englesku na jednom velikom natjecanju, ovaj puta otvaraju Europsko prvenstvo. Cortez je povodom toga odlučio poslati poruku podrške hrvatskim nogometašima…

“Pozdrav dragi prijatelji iz Hrvatske! Želim hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji poželjeti puno sreće na ovogodišnjem EURU. Iako neću biti tamo kako bi napravio nevjerojatne fotografije kada budete slavili golove protiv Engleske, znam da ćete učiniti mene i sve svoje obožavatelje iz cijelog svijeta ponosnima. Idemo Vatreni! Mi to možemo, imate lavlje srce, možete to učiniti!“ – poručio je Cortez, veliki obožavatelj Lijepe naše.

Nakon završetka SP-a u Rusiji, Hrvatska turistička zajednica je pozvala Corteza i njegovu obitelj da posjete našu obalu.

Komentari

komentara

« Povratak