IZNENADIO JAVNOST: Dobitnik Ballon d’ora najavio oproštaj od igranja nogometa!

FOTO:

Sinoć je bilo svečano u glavnom francuskom gradu Parizu. Argentinski čarobnjak Lionel Messi osvojio je šestu Zlatnu loptu koju je primio iz ruku prošlogodišnjeg osvajača, kapetana Vatrenih Luke Modrića. Genijalni igrač Barce prvi je igrač u povijesti nogometa koji je ovo priznanje dobio čak šest puta, jedini ga još može stići Cristiano Ronaldo, ostali su proprilično daleko.

“Sjećam se kad sam osvojio prvu Zlatnu loptu. Došao sam u Pariz sa svoja tri brata, bilo je fantastično, nezaboravan osjećaj. Danas, deset godina kasnije, za mene je neko drugo vrijeme, vrlo posebno u mom životu jer sam tu sa ženom i trojicom sinova, tu su moj brat i nećak.” – započeo je svoj govor sjajni Leo.

Potom je najavio nešto što je jako iznenadilo prisutne goste u pariškom  Theatreu du Chatelet.

„Zahvaljujem Bogu što mogu raditi ono što volim i radim otkad imam dvije godine. Danas sam svjestan svojih godina i zato još više uživam u ovim trenucima. Jer polako dolazi kraj i trenutak kada ću reći zbogom. Teško mi je zbog toga. Preostalo mi je možda nekoliko godina, a u ovom momentu vrijeme leti i sve mi se događa prebrzo.“

Činjenica jest da su Messi i CR sve stariji, još malo vremena ćemo gledati majstorije ovog dvojca za povijest i u tome trebamo maksimalno uživati.

SLAŽETE LI SE? EVO ŠTO SRPSKI MEDIJI KAŽU O SKUPINI S HRVATSKOM I ENGLESKOM!

VELIKI TRANSFER NA POMOLU: Hajduk želi zvijezdu Gorice, sportski direktor u pregovorima s predsjednikom Bijelih!

Komentari

komentara

« Povratak