KAKAV GOSPODIN: Robert Prosinečki brutalno spustio navijačima Hajduka koji su ga vrijeđali!

FOTO:

Robert Prosinečki i njegov Rudeš napokon su se dočepali prvog boda ove sezone u prvoj ligi. Rudeš je na gostovanju kod Istre u sklopu šestog kola odigrao susret bez golova.

Ipak, i dalje je goruća tema sramotno vrijeđanje od strane navijača Hajduka prema legendarnom hrvatskom nogometašu Robertu Prosinečkom. To se dogodilo za vrijeme utakmice petog kola gdje je Hajduk u gostima svladao Rudeš 0:2.

Rudeš je putem Facebooka osudio takvo ponašanje priopćenjem, a direktor kluba Stipe Čondrić naglasio je: “Malo je reći da sam razočaran. Ovo jest najružnije ispoljavanje primitivizma i nekulture. Nažalost, slušati uvrede Torcide prema našem treneru, dijelu naše nogometne obitelji, uz jednako sramotnu poruku na transparentu upućenu svima u klubu, ali prije svega legendarnom hrvatskom reprezentativcu, nikako ne ide na čast navijačkoj skupini.” A sada je sve to prokomentirao i sam Robert Prosinečki u razgovoru za Antenu Zadar:

“Ružno je i niti malo ugodno, ali sve je već rečeno s tim transparentom, to ide Torcidi na dušu, ali ne znam zbog čega, vjerojatno zbog Marka Livaje. Stojim iza toga što sam rekao o njemu, Livaja je dobar igrač, ali se tako ne može ponašati. Što ima veze to što sam rekao, pa što se ovdje ne smije ništa reći?

Uostalom, svatko ima pravo na svoje mišljenje. Zar smo trebali Vedrana Ćorluku razapeti zbog toga što je rekao kako je Mislav Oršić bolji od Livaje? Jebem mu mater, ja to ne razumijem”, rekao je Prosinečki i dodao:

“Vi ste dolje u problemu jer ste frustrirani što osamnaest godina niste osvojili prvenstvo! Normalno je da se onda događaju ovakve stvari. Osamnaest godina već govorite da ćete biti prvaci, ali niste! Što se tiče Torcide, njihova navijanja, punog stadiona i euforije, to je dobro za hrvatski nogomet.”

Komentari

komentara

« Povratak