KAKVA PATETIKA: Evo što je trener AEK-a izjavio uoči sutrašnjeg dvoboja protiv Dinama!

FOTO:

Dok će devet kvalifikacijskih parova imati svoj drugi dvoboj, onaj okršaj u Maksimiru između Dinama i AEK Atene tek će biti prvi susret. Naravno, razlog tome su huliganski neredi koji su se dogodili prošli tjedan u glavnom gradu Grčke.

Zbog toga je UEFA odlučila prebaciti prvi susret u Zagrebu koji će se igrati sutra, a onda će u subotu 19. kolovoza biti odigran uzvratni dvoboj. Sutrašnju utakmicu u Maksimiru najavio je trener gostiju, Matias Almeyda:

“Uvijek smo spremni. Ne bojimo se novih nereda, mi idemo igrati nogomet. U nogometu sam 30 godina. Trebao bi biti veselje. Bio sam jako tužan kad sam vidio što se dogodilo prošli tjedan. Igrat ćemo za povijest AEK-a i za obitelj navijača koji je izgubio život”, rekao je trener AEK-a za grčku televiziju ANT1.

Grčki navijači ne smiju doći na stadion u Maksimiru, kao što ni Hrvati na smiju doći na atenski stadion. No zabrana nije spriječila huligane iz Hrvatske da dođu u Grčku i naprave kaos. Hrvatska policija izdala je upute i mjere za domaće navijače. Utakmica je proglašena visokorizičnom.

Naravno, ova izjava nije najbolje sjela navijačima Dinama koji su ga nazvali patetikom s obzirom da Grci konstantno spominju preminulog Grka iako još uvijek nije utvrđeno tko je ubojica. Ipak, spominje se čak drugi Grk…

Komentari

komentara

« Povratak