KRZNAR U PROBLEMIMA: Čak četiri važna igrača Dinama propuštaju gostovanje kod Rijeke!

FOTO:

Nogometne reprezentacije diljem svijeta odradile su svoje kvalifikacije za mjesec listopad, a sada je vrijeme za povratak klubovima. Tako u hrvatskom prventsvu već u subotu imamo derbi na Rujevici između Rijeke i Dinama. Gosti iz Zagreba su favoriti ili možda ipak ne?

Naime, kako sada stvari stoje momčad Damira Krznara će biti znatno oslabljena u Rijeci. Kako prenose Sportske novosti na raspolaganju neće biti ozlijeđeni Mislav Oršić, a vjerojatno ni Bartola Franjića. Za susret protiv Rijeke izgubljen je i Arijan Ademi koji je teško stradao na kvalifikacijskoj utakmici protiv Njemačke. U sastavu također neće biti napadača Denija Jurića koji je taman upalio svoje motore pa je tako zabio Orijentu u Kupu te Belupu u prvenstvu. No, već je propustio dvije utakmice.

Rijeka je trenutno vodeća ekipa na tablici s 23 boda dok Dinamo ima bod manje, ali aktualni hrvatski prvaci također imaju utakmicu manje od Rijeke. Osijek je na 21, a Hajduk na 20.

Dinamo će sve do slijedeće reprezentativne stanke odigrati čak sedam utakmica. U pitanju su četiri prvenstvene utakmice, dvije u Europa ligi te jedna u Kupu.

Komentari

komentara

« Povratak