LEGENDA CRVENE ZVEZDE UOČI CITYA: “Hrvati su pokazali što je najvažnije…”

FOTO:

Srpski velikan Crvena zvezda jedini je klub na ovim prostorima koji će zaigrati posljednju inačicu ovakve Lige prvaka (sljedeće sezone ide velika promjena).

Ždrijeb ih baš nije previše pomazio iako postoje solidne šanse da završne kao treći u skupini. Naime, protivnici su im aktualni europski i engleski prvak Manchester City, ugledni njemački RB Leipzig i švicarski prvak Young Boys.

Manchester City će svoj pohod u obranu naslova započeti upravo protiv Crvene zvezde večeras na Etihadu. Dragiša Binić, jedan od junaka Zvezdinog pohoda na krov Europe 1991., u razgovoru za Sport Klub otkriva da beogradska momčad u Manchester putuje po pobjedu. “Idemo pobijediti, pobijedit ćemo ako napadnemo”, poruke su koje ističe Sport Klub, za koji Binić objašnjava:

“Ne mijenjam se od meča do meča, jednostavno sam naučen da u svaki susret ulazim naoštren da ostvarim trijumf. Imena nikada nisam birao, mogu se zvati kako žele, mi smo bili i ostali Crvena zvezda. Nadam se da su toga svjesni ovi momci koji sad nose njen dres.”

Binić je potom otkrio što misli o Zvezdi posljednjih tjedana: “Nekako je tanka u defenzivi, ali bacati drvlje i kamenje samo na momke koji su formacijski postavljeni na mjesta u obrani, ne bi, zaista, bilo fer. Nije sve do njih, što je s napadačima, valjda obrana počinje od napada, tako je bar bilo dosad. Ako se razmišljanje promijenilo, javite mi, da ne živim u zabludi.

Još nešto, ne manje važno, čak potenciram kao najvažnije, odnosi se na sredinu terena. Gdje da nađem bolji model, nego u susjedstvu, Hrvati su cijelom svijetu demonstrirali koliko je veza kapitalna. Veznjaci su u napadu, veznjaci su u obrani, svuda su. Idemo vidjeti kako će se Zvezdini veznjaci snaći pred 55.000 navijača Cityja. O njima će puno toga ovisiti”, rekao je.

Komentari

komentara

« Povratak