LOŠI GUBITNICI: Ronaldova sestra popljuvala Van Dijka

FOTO:

Katia Aveiro, sestra Cristiana Ronalda, napala je Virgila van Dijka nakon što se nizozemski branič na Zlatnoj lopti našalio na pitanje o Ronaldu.

“Ronaldo se nije pojavio na dodjeli, znači li to da imaš sada rivala manje u borbi za nagradu”, upitala je novinarka braniča Liverpoola, a on je odgovorio: “Je li Ronaldo stvarno bio rival?”

Ronaldova sestra se odmah nakon toga oglasila na Instagramu.

“Mislim da ovdje postoje ljudi koji su frustrirani! I izvan stvarnosti… Reporterka: ‘Cristiano Ronaldo neće biti ovdje večeras. Je li to jedan rival manje?’ Van Dijk: ‘Je li Cristiano Ronaldo stvarno rival?’ Ovo je bio odgovor nizozemskog braniča koji nastupa za Liverpool kada su ga pitali o odsustvu Ronalda s ove ceremonije. Bilo je poznato da Ronaldo neće osvojiti večerašnju nagradu, iako je osvojio važne momčadske titule. No to je neka druga rasprava i u budućnosti će se saznati istina o nogometu.

A sada, dragi Virgile, kamo god ti ideš, Cristiano Ronaldo je bio i otišao tisuću puta. Vidi, moj dragi Virgile, taj Cristiano je tri puta bio prvak države u kojoj ti igraš godinama i još nijednom nisi osvojio titulu. Cristiano je čak bio i najbolji igrač i strijelac države u kojoj ti igraš. Usput, bio je puno mlađi od tebe. Dragi Virgile, Cristiano je postao najbolji igrač u povijesti Real Madrida. Real Madrid ti govori nešto, Virgile? U tom klubu je pobijedio tebe u finalu Lige prvaka. Virgile, Cristiano ima pet Zlatnih lopti. Pobijedio je tvoju Nizozemsku u finalu Lige nacija. Dragi Virgile, on i u jednoj od posljednjih epizoda u karijeri osvaja više trofeja od tebe. Kad ti budeš imao pune ruke trofeja, onda ćeš moći sjesti za stol s njim. Odrasti i pokaži, kako se to kaže kod nas. Za mene je Cristiano najbolji nogometaš svijeta.”

I prošle godine je Katia kritizirala izbor za Zlatnu loptu. Tada je objavila statistiku osvajača Modrića i drugoplasiranog Ronalda te napisala: “Svatko neka zaključi za sebe.”

BOMBA NA POLJUDU: PROSLAVLJENI HRVATSKI REPREZENTATIVAC I JEDAN OD „ĆIRINIH SINOVA“ POSTAJE SPASITELJ HAJDUKA!

NEVJEROJATNA BAHATOST: Evo što engleski mediji pišu o Vatrenima!

Komentari

komentara

« Povratak