LOVA DO KROVA: Ukoliko ponove uspjeh iz Rusije, Vatreni će na idućem SP zaraditi pravo bogatstvo!

FOTO:

Hrvatska će danas navečer saznati s kojim reprezentacijama će igrati u kvalifikacijskoj skupini za Mundijal u Kataru. Vatrenima je od krucijalne važnosti da pod svaku cijenu izbore SP jer trebaju braniti svjetsko srebro iz Rusije.

Kockasti su finalom 2018. godine inkasirali 37 i pol milijuna dolara, ako senzacionalan uspjeh ponove u Kataru honorar će biti još veći, prenosi Germanijak. Nacionalne vrste će samim plasmanom na Mundijal dobiti nagradu od 10 milijuna eura, bonus za pripreme će biti dodatnih 2 milijuna dolara. Ukoliko na turniru prođu grupnu fazu, na račun HNS-a će sjesti 12 milijuna dolara a onda kreće još bogatiji nagradni fond u nokaut fazi.

Četvrtzavršnica stoji 18 milijuna dolara, polufinale se vrednuje s 25 milijuna a samim plasmanom u finale reprezentacije dobivaju čak 40 milijuna dolara. Pobjednik idućeg Svjetskog prvenstva zarađuje bonus od čak 50 milijuna dolara.

Veliki su novci u igri, zbog toga je vrlo važno da Dalićevi izabranici dobiju što lakšu skupinu i bezbrižno izbore svjetsku smotru.

TRANSFER BOMBA NA POMOLU: KAPETAN HAJDUKA NAPUŠTA POLJUD I SELI U DRUGOG HRVATSKOG PRVOLIGAŠA?!

Komentari

komentara

« Povratak