Manchester City pristao na prodaju igrača Real Madridu, ali samo uz posebnu klauzulu!

FOTO:

Nekolicina španjolskih i engleskih portala javlja kako su City i Real dogovorili veliki transfer. Posebnu pozornost je izazvala klauzula na kojoj su inzistirali „Građani“.

Sve je već dogovoreno

Real Madrid će u ponedjeljak, 7. siječnja i službeno potpisati s Brahimom Diazom iz Manchester City-a. Svi detalji ugovora su usuglašeni, a službeno bi predstavljanje moglo biti već u utorak, nakon što igrač završi sa liječničkim pregledom.

Diaz će se navodno obvezati na vjernost „kraljevima“ do kraja lipnja 2025., a Los Blancosi će Cityu za 19-godišnjeg Španjolca platiti 15 milijuna eura plus pet milijuna različitih dodataka. Mladi playmaker će navodno u Realu zarađivati tri i pol milijuna eura godišnje i nosit će dres s brojem 21. Također, objavljeno je i kako je Diaz odbio nekoliko bogatih ponuda, poput one iz PSG-a i Juventusa, jer mu je dječački san bio zaigrati za klub sa Santiago Bernabeua.

Zanimljivo, City je pristao na prodaju Diaza uz jedan zanimljiv preduvjet. Naime, „Građani“ će od eventualnog budućeg transfera Diaza iz Reala u neki drugi klub dobiti 15% zarade. U slučaju da taj drugi klub bude njihov gradski rival United, taj se postotak penje na 40%!

NEIZVJESNA SUDBINA: Fiorentina Pjacu vraća u Torino, a „stara dama“ već ima plan za njega!

I DALJE GA ŽELE: Jose Mourinho dobio prvu ozbiljnu ponudu nakon otkaza u Unitedu!

Komentari

komentara

« Povratak