MIRIŠE NA VELIKU SEZONU? Pogledajte što je Torcida objavila uoči Superkupa!

FOTO:

Sutra je na rasporedu dvoboj Superkupa između zagrebačkog Dinama i splitskog Hajduka. Neki će reći nebitan trofej, dok će ona druga strana ipak kazati kako se radi o važnom trofeju kojeg se itekako broji kada se uspoređuju različiti klubovi po uspješnosti.

Utakmica se igra na Maksimiru s početkom u 20:00, a kladionice kažu kako je Dinamo favorit u tom dvoboju. Naime, koeficijent na njih je 2, dok je na Hajduk 3.5, dok je ista kvota na remi.

A uoči utakmice Torcida je odlučila poslati vatrenu poruku svojim navijačima, a isto tako i bocnuti svoje najveće rivale. Naime, na svojoj Facebook stranici objavili su poruku koju prenosimo u cijelosti:

“Pred početkom smo nove sezone koju otvaramo utakmicom Superkupa i gostovanjem kod najomraženijeg rivala. I zato, svi pripadnici Torcide i ostali navijači Hajduka koji idu na utakmicu  uvedimo Hajduk uraganski u početak sezone, srušimo najveće zlo i donesimo kući trofej koji ce biti podstreh i snažan impuls u gaženju svega ispred sebe u sezoni koja je pred nama! Neka najveće ruglo od stadiona i simbol kriminala izgori u našem navijačkom ludilu! Svi znamo oko koje boje nam se vrte životi, koje nam je boje krv i koja boja predstavlja naš identitet i zato preplavimo tribine bilom bojom i ispunimo ih šalovima!”.

Hajduk je protekle dvije sezone uzimao hrvatski Kup što je itekako dovoljno kako bi se sezona smatrala uspješnom. Ipak, svi znamo kako navijači Hajduka smatraju kako je ipak naslov prvaka Hrvatske ono najvažnije pa se sa sigurnošću može kazati kako dugo nismo vidjeli ovako nabrijane hajdukovce.

Predsjednik Jakobušić i sportski direktor Nikoličius primili su se posla, a navijači još uvijek sanjaju Perišića plus pokojeg dobrog igrača iz HNL-a. A tu se spominju zaista jako poznata imena…

Komentari

komentara

« Povratak