NAPOKON DOMAĆA AKCIJA! Nakon dva i pol mjeseca utakmica na Maksimiru: Dinamo slavio protiv Osijeka…

FOTO:

Nakon dva i pol mjeseca pauze uvjetovane pandemijom koronavirusa, na maksimirskom se travnjaku zakotrljala lopta. U trening-dvoboju sastali su se Dinamo, pod vodstvom novog trenera Igora Jovićevića, i Osijek. Slavio je hrvatski prvak 2:1.

Dinamo je poveo u 20. minuti u akciji koju je dojmljivim potezom pokrenuo Amer Gojak. Uz efektnu se minijaturu u suparničkom kaznenom prostoru izborio za udarac, vratar gostiju Ivica Ivušić odbio je loptu, a na nju je natrčao Sandro Kulenović i zakucao u mrežu.

U 70. minuti treneri su promijenili gotovo kompletne momčadi, a Dinamo je na 2:0 odveo debitant Bernard Karrica snažnim udarcem nakon što je Edin Julardžija žonglerskim potezom povukao napad. Osječani su smanjili već u sljedećoj minuti kad je Petar Bočkaj projurio desnom stranom i zavrnuo loptu u sredinu, a Josip Špoljarić zabio iz blizine.

OVO NISMO OČEKIVALI: NEĆETE VJEROVATI TKO ODLAZI IZ DINAMA..

Dinamo – Osijek 2:1

Dinamo; do 70. minute: Livaković – Stojanović, Dilaver, Gvardiol, Moubandje – Đira; Kądzior, Ademi, Gojak, Oršić – Kulenović; od 70. minute: Josipović – Hrvoj, Kim H., Leš, Daničić – Burton; Ćuže, Krizmanić, Julardžija, Karrica – Gavranović

Trener: Igor Jovićević

Osijek; do 70. minute: Ivušić (61. Malenica) – Lončar, Škorić, Majstorović – I. Silva, Žaper, Kleinheisler, Talys – Grezda, Marić, Bočkaj; od 70. minute: Malenica – Grgić, Ćosić, Gutieri, Bočkaj – Ndockyt, Jugović, Kleinheisler – Špoljarić, Mbakogu, Mance

Trener: Ivica Kulešević

Sudac: Ivan Vučković (Zagreb), Gledatelja: – (utakmica zatvorena za javnost)

OBJAVLJENA ŠOKANTNA SNIMKA: IGRAČ DINAMA DOBIO TAKVU ŠAMARČINU DA SE SRUŠIO SA STOLCA!

NOGOMET SE VRATIO: EVO ŠTO SUTRA MOŽETE GLEDATI U IZRAVNOM PRIJENOSU

index.hr

Komentari

komentara

« Povratak