NAPUŠTA LIVERPOOL: Dejan Lovren će biti uključen u strašnu razmjenu igrača!

FOTO:

Sve je izvjesnije kako će Dejan Lovren napustiti engleski Liverpool, i to nakon čudesnih šest godina. Hrvatski reprezentativac već je mjesecima povezivan s raznim europskim klubovima tako da nema straha za našeg nogometaša kada je u pitanju novi klub.

Kao sljedeća destinacija u njegovoj karijeri najviše se spominje Italija. Zanimljivo, još prošlog ljeta Lovren je bio povezivan s prelaskom u AC Milan te AS Romu, ali klubovi se nisu dogovorili. Čak je i Jurgen Klopp zatražio da Hrvat ostane u klubu barem još jednu sezonu.

U tom prijelaznom roku Roma je dovela Chrisa Smallinga na posudbu iz Manchester Uniteda, a čini se kako su i dalje zagrijani za Lovrena. Naime, talijanski Il Sussidiario piše da je Roma spremna ponuditi Redsima Nicolu Zaniola u razmjeni koja bi uključivala Vatrenog.

Zaniolo se procjenjuje na 50 milijuna funti i Juventus pokazuje interes za njega, ali navedeni medij tvrdi da bi ga Roma radije prodala u inozemstvo nego da potpiše za rivale. Zbog toga se nadaju da bi Liverpool mogao biti zainteresiran za ovaj posao jer bi odlazak Lovrena u suprotan smjer snizilo cijenu Romine mlade zvijezde.

Nicolo ima samo 20 godina, a već iza sebe ima mnogo akcije. Naime, prije tri godine Inter ga je kupio za 1,8 milijuna eura, ali je igrao samo za mladu momčad Intera. Potom je za 4,5 milijuna eura prešao u Romu, a njegov transfer imao je golemi utjecaj na prelazak Radje Nainggolana u Inter. Jedan je od najvećih talenata u Italiji i predviđa mu se velika karijera.

MANDŽUKIĆ SVE BLIŽE POVRATKU U EUROPU. SAMO JE JEDAN KLUB U KOJI ŽELI OTIĆI

Mirta Šurjak postala hit u Italiji: Ona je ‘hrvatska Diletta Leotta’

Komentari

komentara

« Povratak