NASTALA GUŽVA: Hajduk poslao igrača u Radomlje na posudbu!

FOTO:

Aktualni osvajač hrvatskog Kupa, Hajduk Split, jučer je predstavio veliko pojačanje u svojim redovima. Iz redova Herthe Berlin stigao je branič Filip Uremović!

Navijači su itekako oduševljeni pojačanjem jer je dodatno osnažena ionako odlična obrana koja je u posljednjih 12 utakmica primila samo dva pogotka. Ipak, sada je nastala prava gužva što se tiče stoperskih pozicija gdje konkuriraju Uremović, Šarlija, Josip Elez i Ferro. To može igrati i Ismael Diallo, a tu je i Luka Vušković koji je već dugo vrijeme na izlaznim vratima.

Devetnaestogodišnji Dominik Prpić tako je u ovom trenutku postao višak pa je upućen na posudbu u Radomlje, Hajdukov partnerski klub iz najvišeg ranga slovenskog nogometa. Tamo će skupljati seniorsko iskustvo s Ivanom Krolom i Madžidom Sošićem, još dva mlada igrača Bijelih.

Prpić je rođeni Zagrepčanin i u Hajdukov omladinski pogon je stigao iz Lokomotive. U prvu ekipu probio se prošle sezone i pod Lekom je imao nekoliko zapaženih nastupa. Nažalost, ubrzo su uslijedili problemi s ozljedama zbog koji je zadnju natjecateljsku utakmicu odigrao u veljači. Za prvu ekipu Hajduka skupio je sedam nastupa, a ugovor mu vrijedi još godinu dana.

Za analizu utakmice Roma – Milan kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak