NASTAVLJA SE ODLIČNA SURADNJA: Igrač Dinama postao član Rijeke!

FOTO:

Rijeka je vrlo aktivno započela prijelazni rok pa su tako već došli Dejan Petrovič, Marijan Čabraja, Marco Pašalić i Franjo Ivanović. No, to nije sve!

Sportske novosti ekskluzivno danas doznaju kako je sve dogovoreno na relaciji Zagreb – Rijeka oko novog transfera. Novi igrač Rijeke postaje 21-godišnji veznjak Niko Janković. Po kuloarima se čak spominje cifra od čak dva milijuna eura, ali to nema previše smisla kada se pogleda da je rekordni transfer Rijeke onaj kad su iz Dinama doveli Kramarića za 1.2 milijuna eura. Svi ostali dolasci su ispod milijun eura.

Neki su čak često pisali kako će Janković biti poslan prema Rijeci u paketu uz još jednog dinamovca kako bi se spustila cijena za napadača Rijeke, Frigana. ‘Transfermarkt’ kaže kako Janković trenutno vrijedi 750 tisuća eura.

Bilo kako bilo, SN pišu da su Rijeka i Dinamo pronašli način da Janković, baš onako kako je i sam izrazio želju u prošloj polusezoni, postane punopravni igrač Rijeke gdje će imati priliku opet pokazati sve što zna.

Prvi dio prošle sezone proveo je na posudbi u Zrinjskom, a onda na zimu proslijeđen je Rijeci, također na posudbu. Sveukupno je upisao čak 43 nastupa u svim natjecanjima te je pritom postigao pet pogodaka te isto toliko asistencija.

Komentari

komentara

« Povratak