NAVIJAČI ODUŠEVLJENI KAKO JE VODIO UTAKMICU: Evo što je Jakirović rekao nakon velike pobjede!

FOTO:

Novopečeni trener zagrebačkog Dinama, Sergej Jakirović, imao je debi iz snova s obzirom da je Dinamo večeras svladao Spartu Pragu u prvoj utakmici Play-offa Europske lige.

Zanimljivo, Jakirovića su tribine prilikom izlaska na teren dočekale velikim pljeskom, a Jakirović im je uzvratio na isti način. Sudeći po komentarima za vrijeme i nakon utakmice, navijači su oduševljeni zbog načina na koji je vodio utakmicu. A koliko je emotivno bilo priznao je i sam Jakirović tijekom razgovora s novinarima:

“Jako emotivan tjedan. Nije lako, bez obzira što ljudi mislili, teške su to odluke. Takav je život i takav nogomet. Jako sam ponosan na dečke kako su odigrali. Pokazali su jako mentalno stanje, vratiti se nakon 0:1 s energijom, trebao nam je gol, izjednačili smo u pravo vrijeme. Na poluvremenu smo se korigirali, odlično ušli u drugi dio, bilo je samo pitanje vremena kad ćemo zabiti.”

“Drago mi je što je Luka zabio, idealan scenarij, kao u nekom filmu. Odlasci su neminovnost. Moramo sad tražiti novog Ivanušeca, novog Livakovića. Sjajna pobjeda, ovo je izrazito važno nakon svega što se izdogađalo u zadnjih 10 dana. Bit će nam ovo veliki vjetar u leđa.”

“Nama je svaka sljedeća utakmica finale i u svakoj idemo po maksimum. Čekaju nas Rijeka i Osijek, morat ćemo se baciti na glavu, svaki igrač je važan kad igramo svaka tri dana. Bit će rotacija, svi će dobiti priliku, a na njima je da tu priliku opravdaju.”

“Nemam što biti zabrinut. Radim posao koji volim, trudim se, imam neku svoju viziju. Mislimo pojačati momčad na određenim pozicijama. Dovodit ćemo samo one igrače za koje mislimo da su drugačiji profil od onog što imamo, nećemo gomilati. Treba i oživjeti neke igrače koji su to u ekipi. Bilo mi je bitno da galvaniziram senatore. Ja poštujem hijerarhiju i oni su nositelji ove momčadi.”

“Rijeka? Znam ja koja je istina, nema razloga da ulazimo u to. Najlakše je sve okriviti na mene. Ja sam ta persona non grata. Zaboravlja se što sam ja napravio, a ja znam što sam napravio i kakvu sam ekipu ostavio. Za godinu dana će biti vjerojatno par transfera po 3-4 milijuna eura. Atmosfera će biti nabrijana, kolega Sopić je moj prijatelj, uzeo je ovdje s Goricom bod. Pokušat ćemo sve da pobijedimo, ali najbitnije mi je da mi damo sve od sebe, a onda to publika prepozna.”

“Ambicija? Mene nitko nije pitao gdje sam bio 2015. godine. Nitko me nije pitao ništa kad sam dobio dvaput otkaz. Samo moja ekipa i ja znamo što se događalo. Ako nemaš ambiciju, ne možeš ništa napraviti u životu. Bit će uspona i padova, ali vjerujem više uspona.”

Komentari

komentara

« Povratak