NE, OVO NIJE ZAFRKANCIJA: Hrvatski sudac će biti na Svjetskom klupskom prvenstvu!

FOTO:

Svjetsko klupsko prvenstvo ove godine će se igrati u Saudijskoj Arabiji od 12. prosinca do 22. prosinca. Glavni favorit za osvajanje je Manchester City.

Osim Citya, na turni su Al-Ittihad, Auckland City, Club Leon, Al-Ahly, Urawa Red Diamonds te osvajač Copa Libertadoresa, Boca Juniors ili Fluminense. A sjajne vijesti dolaze za Hrvatsku što se tiče suđenja.

Naime, FIFA je odlučila kako će u europskoj postavi sudaca biti poznati hrvatski sudac Ivan Bebek, koji će biti u ulozi VAR suca. Sudačku postavu iz Europe predvodit će Poljak Szymon Marciniak, pomoćnici će mu biti sunarodnjaci Tomasz Listkiewicz, Adam Kupsik i Tomasz Kwiatkowski, dok će u VAR sobi sjediti Ivan Bebek, a asistent će mu biti Alejandro Hernandez iz Španjolske!

Manchester City već ima, kao i osvajač Copa Libertardoresa, mjesto u polufinalu Svjetskog prvenstva. ‘Građani’ će tako igrati protiv boljeg iz susreta japanske Urawe te meksičkog Club Leona. S druge pak strane Boca Juniors ili Fluminense će ići na Al-Ittihad, Auckland City ili na Al-Ahly.

Komentari

komentara

« Povratak