NESTVARAN REZULTAT: U pretkolu Hrvatskog kupa na jednoj utakmici pala kiša golova!

FOTO:

Ovih dana igraju se dvoboji pretkola Hrvatskog kupa za sezonu 2023/24. a na jednoj utakmici nestvaran i uistinu bizaran rezultat.

Naime, igrači Grobničana izborili su šesnaestinu finala SuperSport Hrvatskog kupa nakon što su u utakmici pretkola pobijedili Papuk Orahovicu 29:1. Poražena momčad utakmicu je igrala s veteranima, a pobjednički klub izrazio joj je poštovanje na društvenim mrežama nakon uvjerljive pobjede.

Do pete minute utakmice stajao je na semaforu početni rezultat, a onda je krenula golijada. Dražen Pilčić otvorio ju je pogotkom na koji se nadovezao Patrik Srzentić, uslijedio je autogol, a onda novi pogodak Pilčića. Sve to dogodilo se to 15. minute, a do poluvremena je bilo već 12:0.

U nastavku igre palo je još čak 18 golova, a dodajmo da je Mario Kubaček bio jedini strijelac poražene momčadi. Zabio je u 60. za smanjenje rezultata na 1:19.

Najbolji strijelac utakmice bio je Dražen Pilčić s 10 golova. Patrik Srzentić i Filip Batarelo zabili su po tri, dok su dvostruki strijelci bili Jonathan Ante Maraš, Antonio Galešić, Marko Ravlija, Domagoj Prpić i Borna Kovačević. Golove su još postigli Andre Franković i Neriman Kočević, dok je autogol pripisan Martinu Gmazu.

Papuk, 98 godina star klub, utakmicu protiv momčadi iz Druge SuperSport NL odigrao je s veteranima. Trojica igrača u kadru bili su 38-godišnjaci, svi ostali stariji od 40 godina. Pobjeda Grobničana novi je rekord u utakmicama Kupa. Dosadašnji je držao Gaj Mače koji je svladao NK Liku 95 rezultatom 20:2.

Komentari

komentara

« Povratak