NIKAD TUŽNIJI MIŠKOVIĆ: Predsjednik Rijeke otkrio kako je saznao za odlazak Jakirovića u Dinamo

FOTO:

Rijeka je danas ostala bez glavnog trenera Sergeja Jakirovića, a o cijeloj situaciji za Dnevnik Nove TV govorio je Damir Mišković.

Jakirović je tako danas postao novi trener Dinama nakon što su u Maksimiru otpustili Igora Bišćana. Navijači Rijeke su u šoku. Ostali su bez trenera, a za samo tri dana čeka ih najjača moguća utakmica protiv francuskog Lillea u petkolu Konferencijske lige. Isto kao što su navijači Rijeke šokirani, na Rujevici također vlada nevjerica. Telefoni ne staju zvoniti čelnim ljudima kluba.

Novinarka je upitala Miškovića kako je saznao da trener koji je vaš na papiru, postaje i postao je trener Dinama:

“Saznao sam iz Facebook stranice Dinama, supruga mi je pokazala jer sam prvo mislio da se netko zeza. Onda poslije me je nazvao trener da ide u Dinamo. I evo! Dinamo nas nije zvao niti nam je rekao, ne vjerujem da se takvi transferi rade preko noći ili da se u jedan sat netko sve dogovori.

Jedino mi je žao, što je nekorektno bilo sa strane Dinama, da nas nisu obavijestili. Mi to ne možemo zaustaviti. Ugovor je takav kakav je, s obje strane. Da smo znali ranije mogli smo se organizirati, a ovako sutra moramo ići na put bez trenera i stručnog stožera.

Pokušat ćemo večeras napraviti nekoliko sastanaka i vidjeti što možemo do sutra napraviti. Život ide dalje, nije bilo niti sportski niti korektno s njihove strane, no idemo dalje.“, izjavio je Mišković.

Komentari

komentara

« Povratak