NOVO POGLAVLJE U KARIJERI: Angel Di Maria ima novi klub!

FOTO:

Prije nekoliko dana Angel Di Maria javno je obznanio kako neće produljiti suradnju s Juventusom. Danas, Fabrizio Romano javlja kako Argentinac ima novi klub!

Brzo našao novi klub

Fabrizio Romano ekskluzivno javlja kako Angel Di Maria ima novi klub, a to je portugalska Benfica.

„Benfica završava pregovore s Di Marijom. Sve je u završnoj fazi, treba završiti neke sitne detalje. Sve će biti službeno idućih nekoliko dana. Prihvatio je ugovor na godinu dana i čeka se da potpiše.”, napisao je Romano na svom Twitter profilu.

Podsjetimo, Di Marija je prije nekoliko dana na Instagramu objavio odluku o odlasku iz Juventusa:

“Došao sam do kraja teškog i komplikovanog razdoblja. Odlazim siguran u spoznaju da sam dao sve od sebe da klub nastavi osvajati naslove, ali to nije bilo moguće. Odlazim s gorkim okusom što nisam uspio, ali s radošću što sam sa sobom doveo mnogo prijatelja u ovu prekrasnu svlačionicu čiji sam bio dio. Hvala svim mojim suigračima na ljubavi koju su mi pokazali od prvog dana, uvijek sam se osjećao kao kod kuće. Pozdravljam sve Juventine u zahvaljujem na njihovoj svakodnevnoj ljubavi.”

Di Maria je u Juve stigao prošlog ljeta, kao slobodan igrač iz Paris Saint-Germaina, na jednogodišnji ugovor. U međuvremenu je upisao 40 nastupa uz osam golova i sedam asistencija.

Komentari

komentara

« Povratak