ONI VIŠE NISU U KLUBU: Uručeni prvi otkazi nakon Dinamove skupštine!

FOTO:

Pobjednička struja povijesne skupštine Dinama, kojom je klub nakon pola godine konačno dobio Izvršni i Nadzorni odbor, odmah je krenula u okršaj sa skupštinarima odanima Zdravku Mamiću. Tako su otkaze dobili dvojica zaposlenika Dinama koji se nisu pojavili na skupštini, a jednom ugovor nije produljen.

Oni se nisu pojavili na skupštini i drugi put u pola godine su pokušali srušiti kvorum. S obzirom na to da je takvim postupanjem jasno ugroženo načelo stabilnosti kluba i njegove dobrobiti, čelnici Dinama – prije svega Vlatka Peras – odlučili su se na drastičan potez.

Otkaze su dobili legenda kluba i dugogodišnji skaut Marijan Vlak te trener u Omladinskoj školi Jozo Bandić, a Daliboru Poldrugaču, skautu u Omladinskoj školi, istekao je ugovor.

Podsjetimo, Krešimir Antolić, bivši član Uprave, rekao da je Zdravko Mamić danima zvao sebi odane skupštinare i uvjeravao ih da ne dođu na skupštinu kako bi onemogućili njeno održavanje.

Zasad nije poznato hoće li ovi potezi utjecati i na njihov status skupštinara. Otkazom na radnom mjestu u klubu ne gube tu funkciju, ali u slučaju isključenja iz članstva više ne mogu biti ni skupštinari. Odluku o njihovom eventualnom isključenju iz kluba donosi Izvršni odbor. (Index.hr)

Komentari

komentara

« Povratak