OSIJEK NAPOKON OBJAVIO: Evo kako će se zvati novi stadion!

FOTO:

Hrvatski prvoligaš Osijek danas je putem društvenih mreža otkrio svojim navijačima kako će se zvati novi stadion.

“Mađarski holding Opus Global, koji je između ostalog aktivan u sektorima građevine, energetike, poljoprivrede, prehrambene industrije i turizma, otkupio je višegodišnje pravo na korištenja imena novog stadiona NK Osijek.”, stoji na službenoj stranici Osijeka.

Novi stadion NK Osijek nosit će naziv Opus Arena! Mađarski holding Opus Global, koji je između ostalog aktivan u sektorima građevine, energetike, poljoprivrede, prehrambene industrije i turizma, otkupio je višegodišnje pravo na korištenja imena novog stadiona NK Osijek.

Opus Arena u Osijeku stadion je koji zadovoljava UEFA-in standard 4 kategorije, ima 13.005 natkrivenih sjedećih mjesta, 454 VIP mjesta, devet Sky Boxseva i jedini je potpuno natkriveni stadion u Hrvatskoj. Prilikom izgradnje vodilo se računa da zadovolji sve potrebe koje danas zahtjeva organizacija nogometne utakmice na najvišoj razini. Osim za nogomet, stadion može biti u funkciji i raznih drugih događanja poput konferencija, izložbi, prezentacija i raznih drugih događaja.

Logo Opus Globala i Opus Arene, posebno dizajniran za novi stadion, bit će uklopljen u unutarnje i vanjsko brendiranje novog stadiona. Prva službena utakmica na Opus Areni bit će odigrana 22. srpnja 2023. godine u 21 sat između Osijeka i Slaven Belupa u 1. kolu SuperSport HNL-a.

Komentari

komentara

« Povratak