OVO IZGLEDA BRUTALNO DOBRO: Pogledajte trailer za FIFA-u 21!

FOTO:

Najava sljedeće FIFA igre ove je godine toliko skromna da je EA Sports odlučio štedjeti pa je u isti najavni video strpao i Fifu 21 i Madden 21.

Znali smo da konkretne vijesti o Fifi 21 stižu tek u osmom mjesecu, no barem su joj mogli rezervirati vlastiti trailer… Uglavnom, FIFA 21 izlazi 9. 10. za PC, PlayStation 4 te Xbox One, dok će PS5 i XSX verzije uslijediti nešto kasnije. Pretplatnici Origin/EA Accessa moći će igru zaigrati dobrih tjedan dana ranije – 0d 1. 10, piše naš najpoznatiji gaming portal hcl.hr.

Novost je i ta što će se igra pojaviti u verziji za Steam, ali i to da ćete kupnjom PS4/XBO verzije do izlaska Fife 22 imati pravo na besplatan primjerak igre za PS5/XSX.

Što se noviteta za gameplay tiče, dobar dio istih koji je trenutno spomenut odnosi se na verziju za PlayStation 5 (i PC, ako ćete kupiti PS5 kontroler). Primjerice, spominje se da ćemo uz DualSense kontroler osjetiti različite vibracije ovisno o vrsti kontakta – dakle, drgačije za udarac prema golu, drugačije za prekršaj, i sl.

Spominje se i nešto zvano “off-ball humanization” što je u principu dodatni set animacija s kojima će nogometaši djelovati prirodnije nego do sada. Primjerice, vidjet ćemo nogometaše kako namještaju kostobrane, kako se ljute ako im ne dodate loptu kad su u dobroj poziciji i sl. Ugođaj stadiona također će biti “next-level”, vidjet ćemo navijače ispred stadiona, a onda ćemo imati brzu tranziciju na sam teren.

Komentari

komentara

« Povratak