OVO JE ZA ZATVOR: Kylian Mbappe teško stradao u finalu Kupa!

FOTO:

PSG u ovim trenucima sigurno plovi prema još jednom trofeju, a u pitanju je francuski Kup. Parižani igraju finale protiv St. Etiennea, a dvoboj neće po dobrome pamtiti sjajni napadač Kylian Mbappe koji je teško stradao u prvom dijelu.

U 14. minuti PSG je poveo preko Neymara, a onda se u 31. minuti dogodio horor prekršaj. Naime, 34-godišnji branič Loic Perrin napravio je uistinu divljačk start nad Mbappeom. Mlada zvijezda PSG-a doslovce je urlala od boli. Na kraju je morao napustiti utakmicu.

Umjesto njega ušao je veznjak Pablo Sarabia. Aktualni trener francuskog prvaka, Thomas Tuchel, zbog toga je morao malo promijeniti taktiku svoje ekipe. Doktori pariškog kluba odmah su utrčali na teren kako bi pomogli Mbappeu ali utakmicu nije mogao nastaviti.

Naravno, Perrin, koji je cijelu karijeru proveo u St. Ettienu, dobio je direktni crveni karton. Društvene mreže praktički su eksplodirale nakon ovog starta, a čak i oni neutralni navijači smatraju kako Perrin treba biti žestoko kaženjen. Samo pogledajte snimku…

ONI TVRDE DA ĆE TO BITI NAJLUĐI TRANSFER: RONALDO NAPUŠTA JUVENTUS I PRELAZI U REDOVE JEDNOG OD NAJBOGATIJIH KLUBOVA U EUROPI!?

Komentari

komentara

« Povratak