PADA JOŠ JEDAN OTKAZ: Evo tko će postati novi trener Slaven Belupa!

FOTO:

Slaven Belupo nije najbolje otvorio novu sezonu. U sedam kola osvojili su samo šest bodova te se trenutno nalaze na predzadnjem mjestu. Gori je samo Rudeš koji je uzeo bod.

Uprava Rudeša već je reagirala pa je tako sporazumno raskinut ugovor s Robertom Prosinečkim. Tijekom sljedećeg tjedna trebali bi predstaviti novog trenera. A smjena se sutra sprema i treneru Slavena, ekskluzivno doznaju Sportske novosti.

Prvi inozemni trener na klupi Farmaceuta nije u uvodnim kolima pokazao da je dorastao zahtjevnom zadatku vođenja momčadi u HNL-u. Iako je činjenica da mu klub nije odmah osigurao kompletnu momčad (što je zapravo i nemoguće u trenutačnim financijskim okolnostima), Ricardo Moniz je nekim svojim potezima i “vizijama” u ekipu unio dodatnu konfuziju.

Odluka o smjeni trenera još nije službeno donesena, no prema neslužbenim informacijama s kojima raspolaže ekipa iz SN, bit će to tek formalnost na sastanku uprave koji je zakazan za ponedjeljak. Kako se to običava reći u ovakvim situacijama, voda je došla do grla i treba se pokušati spasiti što se spasiti može.

Što se tiče nasljednika, kao prvi favorit vodi se Roy Ferenčina. U talonu su, osim Ferenčine, još i Ivica Landeka, Dino Skender, Samir Toplak, Dražen Besek i mladi domaći kadar Želimir Mešnjak koji trenutačno vodi Mladost iz Ždralova. Ponuđen je i bivši Hajdukov strateg Joan Carrillo, a navodno u lobiranju dosta visoko kotira i Landeka, bivši Slavenov prvotimac koji je uspješno vodio Rudeš u Drugoj ligi, no nedostaje mu prvoligaškog iskustva.

Komentari

komentara

« Povratak